21 Februarie, 2018

Sistemul de emitere a rovinietelor va fi oprit temporar

CNADNR a emis un comunicat de presă prin care anunţă participanţii la trafic că pe parcursul acestei nopţi, începând cu ora 00:00, până la ora 08:00 dimineaţa, nu se vor putea achiziţiona roviniete în punctele de distribuţie specifice.

Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că în data de 01.03.2013, în intervalul orar 00:00 – 08:00, va fi o perioadă de oprire planificată a Sistemului de Emitere, Gestiune, Control si Monitorizare a Rovinietei, în scopul efectuării unor activităţi de upgrade si mentenanţă a sistemului.

În acest interval nu se vor putea elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie.

De asemenea, CNADNR-SA menţionează că, din cauza acestei perioade de oprire planificată a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru utilizatorii care nu deţin rovinietă valabilă în data de 01.03.2013 în intervalul orar 00:00 – 10:00.

Conform legislaţiei în vigoare, rovinieta reprezintă documentul sau înregistrarea în format electronic care atestă achitarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România.

Este pentru a doua oară în decursul acestei luni când sistemul de emitere a rovinietelor este oprit pentru un scurt interval orar, acest lucru având loc şi în urmă cu două săptămâni.

Sursa: CNADNR

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu