Ai un hobby? O pasiune? O curiozitate? Vrei să ieşi din rutina zilnică? Să te distrezi, poate, alături de copilul tău în timp ce amândoi învăţaţi? Te visezi pictor, arhitect, actor sau mai ştiu eu ce? Sau, de ce nu, vrei să îţi schimbi meseria şi cauţi un curs de formare profesională?
Am căutat cele mai diverse, interesante, creative, dar şi profesioniste locuri din Bucureşti unde poţi să înveţi ALTFEL. De la formare profesională la dezvoltare personală, de la învăţare experienţială la relaxare şi distracţie — ai zece propuneri din care să alegi ce ţi se potriveşte:
ARTKLUB
Am descoperit lumea ArtKlub prin ochii Andei Iosif (Director), cea mai în măsură să ne-o prezinte aşa cum a creat-o şi cum o simte, şi tot aşa vă las şi pe voi să o cunoaşteţi:

Am gândit Artklub ca pe un loc în care mi-ar fi plăcut, în primul rând mie, să evadez. ArtKlub trebuia să devină o oază în care să te poţi deconecta instantaneu de la monotonia gri a zilei.

La Artklub urma să te loveşti de culoare — la propriu — la cursurile noastre de pictură –, dar şi de culoarea oamenilor frumoşi care ne trec pragul, de culoare sufletească. Odată stabilit acest cadru, am început să concepem cursurile şi workshop-urile care să definească concret ceea ce ne doream. (…)
» Citeşte integral articolul scris de Luiza Pîrvulescu pe LearningNetwork.ro.
Articolul precedent(P) HART Consulting lansează studiul prin care identifică profilul angajatului cu potenţial înalt
Articolul următorDe la joacă la business
Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la calendarul evenimentelor de învăţare şi la catalogul furnizorilor. Learning Nework este locul unde găseşti idei aplicabile pentru: - alcătuirea curriculei de training şi intervenţii facilitate care răspund complet nevoilor organizaţiei tale; - optimizarea programelor de învăţare şi dezvoltare; - arhitectura şi/sau implementarea de conferinţe şi evenimente interne; - dezvoltarea de concepte şi programe customizate de learning & development.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here