World Trade Institute Bucharest (WTIB) vă invită la evenimentul Completarea Declaraţiei 394 ce va avea loc pe 1 octombrie 2016 la Hotel Pullman, World Trade Center, Bucureşti, în prezenţa lectorilor Mariana Vizoli si Cerasela Dragoș.

Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea publicului de a organiza un seminar interactiv având ca tematică modul de completare a Declarației 394 și care să se axeze pe problemele apărute în practică în această privință, WTIB A luat decizia de a vă propune un astfel de seminar complet și complex cu un suport de curs pregătit foarte meticulos de către lectori.

Public țintă

Directori Economici, Directori Financiari, Contabili Șefi; Consultanți fiscali; Invitați din cadrul departamentului financiar, contabilitate și juridic.

Beneficii participanți

  • Înțelegerea în detaliu a informațiilor solicitate și a modului de completare;
  • Structura noilor date și impactul în sistemele informatice utilizate și în modul de verificare și completare;
  • Interacțiunea cu specialiști în domeniul fiscal și informatic, beneficiind de experiența acestora în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Organizatorii garantează răspunsul din partea lectorilor la toate nelămuririle dumneavoastră legate de completarea declarației 394! Un răspuns avizat, rezultat din experiența vastă și studiul aprofundat!

Tematică seminarului

  • Trecerea prin baza legală
  • Înțelegerea scopului, termenelor de depunere
  • Prezentarea formatului și a datelor solicitate (detalierea secțiunilor)
  • Impactul în actualizarea sistemelor informatice și a procedurilor de control intern   

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 490 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here