20 Noiembrie, 2019

WTIB vă aşteaptă în luna martie la un Curs de Controlling

World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează Cursul de Controlling „Implementarea sistemelor de monitorizare în timp real a costurilor. Eficientizarea economică prin reducerea costurilor” la World Trade Center, Bucureşti, pe 17 – 18 martie 2015 şi 31 martie – 1 aprilie 2015.

Evenimentul va fi susţinut de Doctor Ec. Maria Costache şi va oferi participanţilor modelul unui sistem integrat de management al costurilor (SIMC) cu toate avantajele ce decurg din acesta:

 • elaborarea unor instrumente viabile de planificare şi analiză în timp real a performanţelor economice şi a creşterii sustenabile;
 • identificarea purtătorilor de costuri în cadrul activităţii generale a întreprinderii;
 • identificarea posibilelor surse de pierderi ascunse, a potentialului de profit neutilizat in prezent si implicit de crestere a profitabilitatii viitoare a companiei
 • punerea la punct a unui sistem eficient de management al surselor de finantare

Seminarul se adreseaza tuturor acelora care doresc să îşi consolideze cunoştintele în domeniul analizei şi calculaţiei costurilor şi să dobândească cunoştintele practice necesare demersului de reorganizare a activităţii pe centre de responsabilitate.

Acesta este structurat în două module distincte:

 • Modulul I – Prezentarea sistemului integrat de management al costurilor/ Reorganizarea activităţii societăţilor pe centre de responsabilitate – SIMC (17 – 18 martie);
 • Modulul II -Implementarea SIMC: metode de calculaţie şi analiza costurilor (31 martie – 1 aprilie 2015).
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri accesaţi materialul de prezentare sau contactaţi WTIB la: e-mail: wtib@wtib.ro/ fax: (021) 319 12 96.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Un comentariu

 • Răspunde
  martie 9 2015

  Cred ca va fi un curs foarte folositor si interesant. Din pacate, nu pot participa din cauza unor probleme de sanatate. Cu siguranta, urmatorul eveniment nu-l voi mai rata.

Scrie un comentariu