World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează Cursul de Controlling „Implementarea sistemelor de monitorizare în timp real a costurilor. Eficientizarea economică prin reducerea costurilor” la World Trade Center, Bucureşti, pe 15 – 16 martie  şi 29 – 30 martie 2016.

Evenimentul va fi susţinut de Doctor Ec. Maria Costache (Expert Consultant cu recunoaştere internaţionala CMC, Director de Programe şi Proiecte Internaţionale, expert PHARE, membru CECCAR, AMCOR, ANEVAR si AROMAR) şi va oferi participanţilor modelul unui sistem integrat de management al costurilor (SIMC) cu toate avantajele ce decurg din acesta:

  • elaborarea unor instrumente viabile de planificare şi analiză în timp real a performanţelor economice şi a creşterii sustenabile;
  • identificarea purtătorilor de costuri în cadrul activităţii generale a întreprinderii;
  • identificarea posibilelor surse de pierderi ascunse, a potentialului de profit neutilizat in prezent si implicit de crestere a profitabilitatii viitoare a companiei
  • punerea la punct a unui sistem eficient de management al surselor de finantare

Seminarul se adreseaza tuturor acelora care doresc să îşi consolideze cunoştintele în domeniul analizei şi calculaţiei costurilor şi să dobândească cunoştintele practice necesare demersului de reorganizare a activităţii pe centre de responsabilitate.

Acesta este structurat în două module distincte:

  • Modulul I – Prezentarea sistemului integrat de management al costurilor/ Reorganizarea activităţii societăţilor pe centre de responsabilitate – SIMC;
  • Modulul II -Implementarea SIMC: metode de calculaţie şi analiza costurilor.

Cursul poate fi continuat la cerere cu activitate de consultanţă aplicată acordată de trainer în vederea implementării SIMC în cadrul societăţilor comerciale.

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 1500 de lei plus TVA pentru ambele module sau 800 de lei plus TVA pentru un singur modul, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here