World Trade Institute Bucharest (WTIB) vă invită la evenimentul  Analiza financiară & bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei, ce va avea loc în perioada 22-23 noiembrie 2016 la World Trade Center, Bucureşti, alături de trainer-ul Maria Costache, expert consultant cu recunoaştere internaţionala (CMC), director de programe şi proiecte internaţionale, expert PHARE, membru CECCAR, AMCOR, ANEVAR şi AROMAR.

Scopul acestui seminar este de a oferi participanților instrumentele necesare evaluării financiar-contabile în timp real a companiei pe care o conduc pentru  cunoașterea stării de sănătate financiară a acesteia, precum și de a evidenția modul în care deciziile financiare și fiscale afectează afacerea în care sunt implicați. 

Seminarul propune un Ghid practic de diagnostic financiar și previziune financiară. Se vor viza studierea evoluției situației patrimoniale și a rezultatelor prin comparații inter-anuale, confruntând cu rezultatele obținute în societăti similare sau concurente.

Analiza vizează posiblitatea de a se pronunța asupra: exploatării și rezultatelor; echilibrului financiar; adecvării mijloacelor la resurse; randamentelor companiei în gestiunea investițiilor sale.

De asemenea consultantul propune utilizarea unui Model-machetă de management al fluxurilor de numerar și bugetare care se concentrează asupra conceptului de model financiar al companiei. Modelul are ca scop înțelegerea funcționării organizației din punctul de vedere al echilibrelor financiare, al sistemelor de raportare managerială, cât și familiarizarea cu principalele metode și tehnici de bugetare și este prezentat în format electronic (MS OFFICE EXCEL) fiind ușor de adaptat în orice societate comercială, rapid și fără costuri exagerate.

Seminarul se adresează în special managerilor și acelor persoane din companie, care au responsabilități financiare în obiectivele lor de evaluare, cu sau fără calificare financiar-contabilă.  

Subiecte abordate

Etapele diagnosticului financiar:

1. Construirea instrumentelor de analiză

2. Demersul previziunilor financiare

3. Analiza ratelor

4. Detectarea  riscurilor de faliment prin metoda scorurilor

5. Analiza SWOT

6. Concluziile diagnosticului financiar

7. Utilizarea Bugetului de venituri şi cheltuieli ca instrument  de conducere

8. Bugetare 2016/2017

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 850 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here