Terasele se vor deschide la 1 iunie, iar patronii fac pregătiri pentru o redeschidere în condiții de siguranță, a declarat  ministrul economiei, Virgil Popescu, prin telefon la TVR.

„Ținând cont și de evoluția pandemiei, observăm că totuși suntem pe o pantă descrescătoare am promis că în data de 1 iunie vom deschide terasele și ne vom ține de această promisiune”, a declarat  ministrul  Economiei, Virgil Popescu.

Ministrul a mai menţionat că „dacă din punct de vedere medical ni se va permite am promis deschiderea sezonului estival la 15 iunie, restaurantelor, evident cu evaluare strictă pentru că în primul rând ne interesează sănătatea oamenilor. Vom publica un ordin comun împreună cu Ministerul Sănătății în care vom spune exact ceea ce trebuie să îndeplinească o terasă pentru a putea funcționa”, a adăugat ministrul  Economiei, Virgil Popescu, la TVR.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here