20 Martie, 2018

Viitor absolvent: Vreau şi merit să fiu manager

Încă de la primele ore ale dimineții, studenții, absolvenții de facultate/master, dar și profesioniștii au luat cu asalt Sala Palatului din Capitală pentru a participa la cel mai mare târg de joburi din România: Angajatori de Top, eveniment organizat de Catalyst Solutions.

Deși evenimentul a început la ora 10:00, cu o oră înainte de start zeci de tineri așteptau cuminți să li se permită accesul la eveniment. Răbdarea a fost punctul forte al celor aflați în căutarea unui loc de muncă, însă reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment au afirmat că multora dintre aceștia le lipsește cu desăvârșire simțul realității sau că sunt foarte pretențioși: „Nu au experiență, dar au pretenții exagerate”.

Deși mulți dintre tineri habar nu au nici acum să completeze decent un CV, acest aspect nu-i impiedică să „vâneze” companii faimoase sau să ceară salarii fabuloase pentru nivelul la care se află în carieră, dar și pentru contextul economic nefast pe care-l traversăm. Poate aceasta este și explicația pentru care atât de mulți tineri stau pe bară și se plâng că nu reușesc să se angajeze.

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu