Invităm avocaţii din barourile de pe raza Curţii de Apel Bucureşti şi a Curţilor de Apel învecinate, la dezbaterile din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016 organizate de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor INPPA – la sediul UNBR (Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, sector 5).

10 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Modurile de sesizare ale organelor judiciare. Consideraţii teoretice şi practice. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R.

Invitat: domnul avocat doctor Anastasiu Crişu – prof. univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, lector INPPA.

17 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema:  Măsurile asiguratorii în procesul penal. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R. 

Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra-Roxana Trandafir – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

24 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: (II) Procedura de cameră preliminară, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr.75/2016. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R. 

Invitat: domnul jud. drd. Victor Văduva – formator la Şcoala Naţională de Grefieri. 

Aşa cum a fost iniţiat proiectul, în cadrul susţinerii temelor de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai altor profesii juridice/judiciare (magistraţi, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvenţă). 

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR şi a Comisiei Centrale de Disciplină (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiţie. Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiţie, iar participanţii se vor identifica la intrare cu cardul de avocat. 

Taxa de participare: 60 lei/ dezbatere. 

Pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Puteţi alege să participaţi la una, două sau la toate cele trei dezbateri.

Vă puteţi înscrie online sau ne puteţi contacta direct la 021.311.97.011/ 0758.070.577 sau seminarii@indaco.ro

Identificaţi şi alte evenimente de interes pentru dumneavoastră pe www.indacoseminarii.ro – portal de prezentare a programelor de informare de tip Conferinţă, Seminar, Cursuri închise sau deschise, prin care ne propunem să oferim participanţilor oportunitatea de a dobândi cunostinţe şi abilităţi necesare în interpretarea şi aplicarea corectă a prevederilor legale în folosul organizaţiilor din care fac parte, dar şi oportunitatea unei pregătiri şi specializări profesionale continue.

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here