Indaco Systems vă invită la cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Executare silită: „Executarea silită şi darea în plată”, ce va avea loc în perioada 7 – 8 octombrie 2016.

Evenimentul este organizat de Revista Română de Executare Silită și Editura Universul Juridic în parteneriat cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Barourilor din România, Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Baroul București. 

Conferinţa va avea loc în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. 

ZIUA I – Vineri, 7 octombrie 2016. EXECUTAREA SILITĂ 

Pentru prima zi de conferinţă taxa este de 300 de lei şi cuprinde:

  • Un exemplar al lucrării „Executarea silită. Dificultăţi şi soluţii practice. Vol. I„, coordonatori Evelina Oprina şi Vasile Bozeşan;
  • Mapa evenimentului şi diploma de participare; Pauzele de cafea şi pauza de masă;
  • Reducerea pentru studenţi, masteranzi sau doctoranzi, precum şi pentru stagiarii profesiilor juridice este de 100 de lei*. 

ZIUA a II-a – Sâmbătă, 8 octombrie 2016. LEGEA PRIVIND DAREA ÎN PLATĂ 

Pentru a doua zi de conferinţă taxa este de 150 de lei şi cuprinde:

  • Un exemplar al lucrării „Legea nr. 77/2016 privind darea în plată. Comentarii pe articole„, coordonator Vasile Bozeşan, autori Vasile Bozeşan, Bogdan Dumitrache, Nicolae-Horia Ţiţ;
  • Mapa evenimentului şi diploma de participare; Pauza de cafea;
  • Reducerea pentru studenţi, masteranzi sau doctoranzi, precum şi pentru stagiarii profesiilor juridice este de 50 de lei*. 

ATENŢIE! Pentru ambele zile de conferinţă preţul pachetului este de 400 de lei şi cuprinde ambele pachete oferite. Reducerea pentru studenţi, masteranzi sau doctoranzi, precum şi pentru stagiarii profesiilor juridice este de 150 de lei. 

Vă puteti înscrie online sau ne puteţi contacta direct. 

Alte reduceri:

  • pentru 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme se oferă o reducere de 10% din preţul pachetului ales.
  • pentru 3 sau mai mulţi participanţi din cadrul aceleiaşi firme se oferă o reducere de 15% din preţul pachetului ales. 

Pentru rezervări sau detalii despre eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la 021.311.97.11/ 0758.070.577 sau seminarii@indaco.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here