În calitate de partener, Consiliul Tineretului din România deschide apelul pentru selectarea unui expert local pentru politici pentru tineret sau lucrător de tineret care să facă parte din delegaţia României la seminarul “Developing Youth Policy in Eastern Parnership (EaP) and Black Sea Region”, în perioada 21 – 26 mai 2013, în Vilnius (Lituania).

În oferta transmisă de organizatori pe site-ul Eurodesk, profilul participantului presupune că trebuie să aveţi vârsta între 18 şi 30 de ani, să cunoaşteţi limba engleză, să aveţi capacitatea de a lucra pe documente în engleză privind problematici pentru tineret şi să aveţi disponibilitatea de deplasare în perioada 21-26 mai 2013.

Se cere experienţă relevantă în dezvoltarea politicilor publice de nivel local/judeţean, cu incidenţă directă asupra tinerilor (experinţa naţională constituie un avantaj, dar nu este obligatorie).
Alternativ, puteţi demonstra experienţă relevantă în lucrul direct cu tinerii pe arii tematice precum participarea activă a tinerilor la viaţa comunităţii şi procesul decizional, educaţie non-formală, stimularea voluntariatului în rândul tinerilor, problema angajabiliăţii tinerilor, dezvoltare comunitară.
Persoanele interesate să aplice sunt rugate să trimită un CV actualizat (format Europass), scrisoare de motivaţie şi o declaraţie pe propria răspundere privind disponibilitatea participării sau scrisoare de susținere din partea organizaţiei din care faceţi parte, după caz, la adresa office@ctr.ro până la data de 21 aprilie.
Alte aspecte logistice: organizatorii vor asigura în totalitate cazarea şi masa participanţilor, aceştia trebuind să îşi achiziţioneze biletul de avion dus-întors, precum şi transportul local până la locul întâlnirii. Costurile de călătorie vor fi rambursate în proporţie de 70% direct de către organizatori. Cei selectaţi trebuie să îşi facă asigurare medicală pentru toată perioada evenimentului.
Consiliul Tineretului din România este partener în cadrul seminarului “Developing Youth Policy in Eastern Parnership (EaP) and Black Sea Region” – coordonat de Institutul pentru Politici Publice – Lituania şi desfăşurat alături de Consilii Naţionale ale Tineretului din statele membre ale Parteneriatului Estic şi cele aferente Regiunii Mării Negre. Este finanţat prin Programul Tineret în Acţiune al Comisiei Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here