Clubul de Drept Social “Costel Gîlcă” în parteneriat cu SCPA Gîlcă şi Vasiliu organizează vineri, 28 iunie, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza, Congresul naţional de dreptul muncii şi securităţii sociale. Evenimentul va începe la ora 9:00. Un congres dinamic şi interactiv, în care vor fi prezentate cele mai importante schimbări şi noile soluţii legislative în domeniul dreptului muncii

Profită de ultimele zile de înscriere!

Participanţii primesc 30 de zile de acces GRATUIT la biblioteca virtuală cu cărţi rare ale Clubului de drept social – Costel Gîlcă si 30 de zile de acces GRATUIT la cel mai nou si inovator serviciu de documentare legislativă, Lege5 Online, oferit de Indaco Systems.

Vino alături de cei mai cunoscuţi specialişti de dreptul muncii, să afli noutăţi din domeniul dreptului muncii direct de la sursă!

Puteţi adresa lectorilor întrebări şi veţi primi pe loc o soluţie la problema dvs. Dacă întrebarea este foarte complexă şi necesită un răspuns elaborat, care nu poate fi acordat în direct, specialiştii noştri vă vor răspunde garantat, prin e-mail, în cel mai scurt timp.

Vor fi eliberate diplome de participare. 

Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului, vă rugăm să accesaţi următorul link.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre înscrierea la acest eveniment şi taxa de participare, trimiteţi-ne un e-mail la adresa: vanzari@indaco.ro sau contactaţi-ne la numerele de telefon: 021.311.97.11 şi 0758.070.577.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here