La cererea abonaţilor Indaco Lege5, revista Universul Juridic, modulul Premium, realizat de Editura Universul Juridic în colaborare cu peste 500 de specialiști care publică opinii avizate pe diverse probleme de drept, este acum integrat la nivel de paragraf în platforma legislativă Indaco Lege5. 

Articolele, semnate de personalități din mediul juridic – profesori, magistrați, avocați, notari, executori etc. – se remarcă prin calitate și profesionalism, atuuri ce sunt certificate de redacția Universul Juridic.

Conţinutul Premium înglobează cele mai relevante şi actuale informaţii din domeniul juridic, comentate de jurişti recunoscuţi ca fiind specializaţi în anumite ramuri ale dreptului românesc şi care reprezintă puncte de vedere cu privire la chestiuni de drept controversate, de larg interes ori care necesită clarificări doctrinare, relaţionate de specialiştii Indaco în platforma Indaco Lege5 la nivel de articol şi paragraf.

Astfel, regăsiţi în Lege5 Online şi Lege5 Cloud modulul PREMIUM al revistei Universul Juridic, ce pune la dispoziţia abonaţilor informaţii juridice reale, certificate editorial, sub semnătura specialiştilor recunoscuţi în domeniu:

 SENIOR-EDITORII UNIVERSUL JURIDIC

Personalități din mediul juridic – profesori, magistrați, avocați – semnează articole în calitate de SENIOR-EDITORI și își expun punctele de vedere cu privire la evenimente juridice controversate, de larg interes ori care necesită clarificări doctrinare.

• OPINII

Secțiune dedicată celor mai relevante și actuale informații din domeniul juridic, comentate de juriști recunoscuți ca fiind specializați în anumite ramuri ale dreptului românesc.

  JURISPRUDENȚĂ

Jurisprudenţă relevantă, atent selectată, structurată şi organizată în funcţie de problemele de drept abordate. Speţele sunt rezumate şi realizate în colaborare cu instanţele din România, sub semnătura celor mai importanţi specialişti în domeniu, relaţionate de specialiştii Indaco în platforma Indaco Lege5 la nivel de paragraf.

• ARTICOLE JURIDICE

7000 de pagini de articole juridice atent selecționate prin intermediul colectivului redacțional Universul Juridic și segmentate pe materii de interes: achiziții publice; arbitraj și mediere; drept administrativ și constituțional; drept civil și procesual civil; executare silită; dreptul familiei; drept financiar, fiscal și bancar; drept internațional; drept penal și procesual penal; proprietate intelectuală; dreptul muncii și dialogului social; societăți, afaceri și insolvență.

• AUTORI

Peste 500 de autori consacrați care publică opinii avizate pe diverse probleme de drept.

Universul Juridic PREMIUM reprezintă un instrument de pregătire profesională, indispensabil practicienilor din mediul juridic și nu numai, integrat acum și în cel mai avansat serviciu legislativ – Indaco Lege5.

Platforma Indaco Lege5 este singura bază de date ce relaţionează dinamic, la nivel de paragraf: 

  •    Toate modificările legislative pe toate actele normative;
  •    Norme de aplicare;
  •    Jurisprudenţă Relevantă;
  •    Decizii ale ICCJ de admitere sau de respingere a sesizărilor în vederea pronunţării hotărârilor   prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept;
  •    Decizii ale ÎCCJ de admitere sau de respingere a recursurilor în interesul legii;
  •    Decizii ale Curţii Constituţionale de admitere sau respingere a excepţiilor sau obiecţiilor de neconstituţionaltate;
  •    Cele mai noi Comentarii Expert;
  •    Articole de Revistă realizate de personalităţi recunoscute în domeniu;
  •    Trimiteri la Cărţi de Specialitate disponibile în Librăria Indaco. 

*Articolele sunt relaționate la nivel de paragraf cu actele normative de referință.

Univ Juridic Lege5

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here