Legestart.ro face un pas înainte către cititorii săi, portalul de informare legislativă prezentându-se de astăzi, 16 martie, sub o nouă formă care va facilita accesul mai uşor la o informaţie superioară calitativ – informaţia legislativă de care ai nevoie!

Site-ul www.legestart.ro şi-a modificat structura şi forma de prezentare prin abordarea unui concept vizual mai atragător, care creează cadrul optim pentru identificarea şi parcurgerea cu uşurinţă a materialelor incluse – articole, ştiri, resurse legislative.

Printr-o categorisire eficientă a subiectelor de interes, dumneavoastră puteţi descoperi şi accesa informaţiile necesare  cu o mai mare uşurinţă, fără a fi nevoiţi să „săpaţi” prin afluxul continuu de date care încarcă paginile web la ora actuală.
Legestart.ro, primul cotidian legislativ din România, vă pune la dispoziţie informaţii din domeniul economic, juridic, social (educaţie, sănătate, mediu, muncă, agricultură), instituţii, tehnologie, dar şi analize şi opinii de specialitate, realizate de consultanţii noştri. Acestea sunt întregite prin partea de „Legislaţie”, unde oferim acces la monitoarele oficiale.
Pentru că „legislaţie” nu înseamnă neapărat doar pagini întregi de cuvinte greoaie, comunitatea Legestart.ro aşteaptă cu braţele (şi mintea) deschise orice întrebare, nelămurire sau nedumerire. Cititorii noştri, specialiştii şi redacţia comunică intens, pentru un mediu comunicaţional profesionist, dar relaxant.

Sperăm ca noua formă a Legestart.ro să răspundă nevoilor dumneavoastră şi vă invităm să parcurgem împreună o sferă legislativă reinventată, văzută cu alţi ochi şi realmente înţeleasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here