Organizatori:   

1. Casa de insolvenţă Transilvania   

2. World Trade Institute Bucharest   

Data: 6 iunie 2013   

Locul de desfăşurare:
Bucureşti, World Trade Center   

În ce constă evenimentul? 

Conferința va prezenta companiilor informații legate de procedura insolvenței, oferind atât soluții de prevenire, cât și metode de redresare în cadrul procedurii. Prezentăƒrile vor dura o zi și vor fi făƒcute de Rudolf Vizental pe segmentul economic și Vasile Godîncăƒ-Herlea pe segmentul juridic, ambii specialiști ai Casei de InsolvenţムTransilvania, cu experienţムde peste 10 ani în managementul procedurilor de insolvenţăƒ.

Evenimentul se adresează:

* Reprezentanţilor companiilor (CEOs, CFOs, antreprenori) care vor să afle cum pot identifica semnele unei situații de insolvență;

* Reprezentanţilor IMM-urilor din regiune care se pot găsi în această situație și care vor să afle cum pot preveni ori soluționa eventualele probleme economice.  

Lectori:

Rudolf Paul Vizental şi Vasile Godîncă-Herlea

Tema conferinţei

Subiectele abordate în cadrul conferinței vor fi:

  • Soluții de prevenție a insolvenței
  • Printre soluții: mandat ad hoc și concordat preventiv; Ca exemple: LBO,  transformarea datoriilor în acțiuni, haircut, modificare statut fără acordul acționarilor – prezentare studii de caz;
  • Soluții de redresare în insolvență
  • Întrebări și răspunsuri.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre înscrierea la acest eveniment şi taxa de participare, trimiteţi-ne un e-mail la adresa: vanzari@indaco.ro sau contactaţi-ne la numerele de telefon: 021.311.97.11 şi 0758.070.577. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here