20 Ianuarie, 2018

Timişorenii au parte de transport gratuit până în ianuarie!

Consiliul Local Timişoara a decis că persoanele care câştigă sub 2.000 de lei pe lună brut vor circula gratis cu tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul. Asta, pe lângă celelalte categorii de beneficiari de gratuitate existente în prezent.

Noua gratuitate va fi acordată în perioada 15 decembrie 2013 – 15 ianuarie 2014. Vor beneficia de gratuitate la transportul public cetăţenii români cu domiciliul stabil sau reşedinţa în Timişoara care au un venit lunar sub 2.000 de lei. Fiecare beneficiar va primi, în baza actului de identitate, un card de gratuitate.

Potrivit primaruluI Nicolae Robu, acordarea acestor gratuităţi înseamnă un efort suplimentar de la bugetul local de aproximativ 3,2 milioane de lei pe lună. ”Este vorba de o susţinere a cetăţenilor, despre o facilitate acordată cetăţenilor, plătind în numele lor contravaloarea serviciului care li se prestează”, a declarat Robu.

Sursa: evz.ro

Despre autor  ⁄ De Weekend

Un efort comun al redacţiei de a găsi informaţii interesante, cu subiecte atrăgătoare, potrivite pentru un weekend relaxant. Vorbim despre educaţie, sănătate, mediu, evenimente şi orice altceva.

Fara comentarii

Scrie un comentariu