Tichetele de masă au fost gândite ca instrumente sociale care motivează angajații și îi ajută să aibă acces la alimente sănătoase în timpul programului de lucru. În timp ce pentru salariați sunt un ajutor care le crește puterea de cumpărare, pentru angajatori, tichetele de masă sunt instrumente de motivare, recompensare și loializare a personalului. În plus, odată cu implementarea sistemului de tichete de masă, acestea vin cu reale beneficii fiscale. 

Tichetele de masă sunt scutite de plata contribuțiilor sociale, atât pentru angajat, cât și pentru angajator, ceea ce face ca sistemul să fie net avantajos oricărei prime în bani. Pe lângă absența contribuțiilor sociale, tichetele de masă pot fi deductibile la calculul impozitului pe profit, cu ajutorul lor putându-se ajunge la economii de până la 37% din cheltuielile salariale. Spre exemplu, o companie cu 40 de angajați face o economie pe lună de 7659 de lei, dacă acordă fiecărui angajat timp de 22 de zile tichete de masă cu valoarea de 15.8 lei fiecare, în locul unei prime echivalente, sub formă de bani.

Un alt atu este acela că orice companie, indiferent de numărul angajaților, implicit o firmă cu un singur angajat, poate acorda tichete de masă.

Up România are o rețea generoasă de restaurante, fast-food-uri, cantine, firme de catering și supermarketuri unde beneficiarii își pot folosi tichetele sau cardurile de masă.

Comenzile de tichete se pot face acum prin câteva click-uri, direct de pe platforma Up Online. De pe aceeași platformă, angajatorii și angajații pot verifica stadiul operațiunilor. Angajatorii primesc informații despre stadiul comenzilor și facturare, iar salariații pot verifica soldul și tranzacțiile efectuate, în cazul în care beneficiază de un card Up Dejun.

Câștigul adoptării sistemului tichetelor de masă merge în ambele direcții. Companiile beneficiază de economii consistente câștigând angajați mulțumiți, care se simt valorizați și respectați, iar angajații se bucură de acces la produse alimentare și o pauză de prânz alături de colegi, ceea ce întărește unitatea echipei și crește productivitatea.

Intră aici și află cum poți obține tichetele de masă pentru salariații tăi! 

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here