23 Aprilie, 2018

Accesul serviciului LegeStart

Website-ul www.legestart.ro aparţine şi este proprietatea INDACO SYSTEMS. Accesul la serviciul LegeStart este gratuit. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE” prezentate mai jos.

Conţinutul serviciului LegeStart

Website-ul www.legestart.ro este destinat să ofere către public informaţii utile, ele având un caracter pur informativ, în niciun caz nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial.

Proprietate intelectuală

Conţinutul, designul, structura, precum şi materialele website-ului www.legestart.ro aparţin INDACO SYSTEMS (şi colaboratorilor săi, acolo unde este menţionat acest lucru) şi sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. Textele în format electronic ale actelor normative cuprinse în acest website reprezintă rezultatul muncii de tehnoredactare (prelucrarea informatică a datelor) a departamentului specializat al INDACO SYSTEMS. Astfel, cu toate că informaţia în sine este publică, copierea/preluarea/distribuirea/republicarea textului în format electronic este interzisă, constituie contravenţie şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Indaco Systems îşi rezervă dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fără drept a textelor sale de către terţe persoane.

Protecţia datelor şi informaţiilor personale

INDACO SYSTEMS se angajează să protejeze şi să nu ofere datele dumneavoastră personale către terţe părţi fără consimţământul dvs. expres, potrivit reglementărilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare.

Răspundere

Echipa INDACO SYSTEMS depune constant diligenţele necesare pentru ca informaţiile oferite pe website-ul www.legestart.ro să fie corecte şi actuale, însă nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care acestea le-ar putea conţine. Utilizând acest serviciu, sunteţi de acord – indiferent de circumstanţe – că, atât INDACO SYSTEMS, cât şi consultanţii colaboratori, nu vor putea fi făcuţi răspunzători pentru informaţiile furnizate/conţinute/omise sau/şi pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii – indiferent de natura acestora –, suferite de utilizatorul care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunile sale pe informaţiile preluate de pe website-ul www.legestart.ro. INDACO SYSTEMS îşi rezervă dreptul de a actualiza şi modifica, în orice moment şi fără preaviz, conţinutul şi structura website-ului www.legestart.ro, precum şi dreptul de a şterge în întregime sau parţial conţinutul unor informaţii.

Textele de lege actualizate

Textele actualizate sunt reproduceri neoficiale ale unor acte ce au suferit numeroase modificări de-a lungul timpului, dar care nu au fost republicate în Monitorul Oficial. La astfel de texte nu se va face referire în nici un document oficial, ele având numai un caracter informativ. În caz contrar, Indaco Systems îşi declină răspunderea pentru orice consecinţe juridice ar putea genera o astfel de referire.

Link-uri către şi de pe website-urile terţelor părţi

INDACO SYSTEMS nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul website-urilor terţelor părţi pentru care există link-uri pe www.legestart.ro. Utilizarea acestora atrage părăsirea website-ului www.legestart.ro şi se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă mulţumim,

Echipa INDACO SYSTEMS