În contextul diversificării serviciilor de recrutare, eJobs organizează, ca în fiecare an, în luna mai (pe 17-18 mai, în cadrul Pavilionului Central al Complexului Expoziţional Romexpo), cel mai mare Târg de Joburi & Carieră din România.

Organizatorii de la eJobs atrag atenţia, pentru această ediţie, asupra modului de  transmitere a CV-lui către companiile angajatoare, proces ce cuprinde paşii următori:

– Printezi CV-ul din contul tău eJobs.ro. Nu uita că este esenţial ca CV-ul tău să fie actualizat;

– Participi la eJobs EXPO şi aplici la standurile firmelor cu SmartCV-ul tău, pe care angajatorii îl vor scana.

Toate CV-urile aplicanţilor sunt salvate automat în conturile companiilor şi pot fi accesate ulterior.

Pe de o parte, prin această acţiune eJobs doreşte împrospătarea bazei de CV-uri, iar pe de altă parte generează o cale scurtă de aplicare la poziţiile deschise de angajatori.

Ce rămâne de văzut anul acesta, este dacă intrarea va fi cu taxă sau liberă (în condiţiile în care anul trecut a existat o taxă de 10 RON).

Sistemul „Smart CV”: candidatii pot participa la eJobs EXPO 2013 cu un singur CV („Smart CV”, printat de pe www.eJobs.ro). Companiile vor scana SmartCV-ul candidaţilor prin intermediul unei aplicaţii dezvoltate de eJobs, iar CV-urile vor fi  înregistrate în mod automat în baza de date a angajatorilor.

Astfel, toate aplicaţiile vor fi salvate în contul companiilor, eficientizând procesul de aplicare (pentru candidaţi) şi managementul ulterior al aplicanţilor şi al CV-urilor (pentru companii), maximizând deci relevanţa prezenţei la eJobs EXPO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here