În Monitorul Oficial nr. 562 din data de 8 august 2012 a apărut Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 259/2012 pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Tabloului mediatorilor autorizaţi, actualizat. Actul normativ a intrat în vigoare ieri, 8 august.

Potrivit acestuia, în anul 2012, Tabloul mediatorilor autorizaţi are două secţiuni.

Secţiunea I cuprinde mediatorii autorizaţi care îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 23 şi 24 din Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, cu modificările şi completările ulterioare, pentru desfăşurarea activităţii de mediator.

Secţiunea I se găseşte în anexa 1, ataşată Hotărârii 259/2012.

Secţiunea II este prevăzută în anexa nr. 2, ataşată la Hotărârea 259/2012, şi cuprinde următoarele subsecţiuni:

a) mediatori suspendaţi, prevăzuţi în subsecţiunea 2.1;

b) mediatori fără formă de exercitare a profesiei, prevăzuţi în subsecţiunea 2.2;

c) mediatori autorizaţi care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 23 şi 24 din Legea nr. 192/2006, cu modificările şi completările ulterioare, pentru desfăşurarea activităţii de mediator, prevăzuţi în subsecţiunea 2.3.

Tabloul mediatorilor autorizaţi, prevăzut în anexele nr. 1 şi 2 la prezenta hotărâre, va fi pus de Secretariatul tehnic la dispoziţia oricărei persoane care solicită în scris acest lucru Consiliului de mediere şi va fi transmis instituţiilor prevăzute la art. 12 alin. (3) din Legea nr. 192/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

Anexele nr. 1 şi 2 se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 562 bis, care se poate achiziţiona de la Centrul pentru relaţii cu publicul al Regiei Autonome “Monitorul Oficial”, Bucureşti, şos. Panduri nr. 1.

*

Hotărârea nr. 259/2012 pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Tabloului mediatorilor autorizaţi va putea fi vizualizată în cel mai scurt timp în rubrica „Legislaţie” sau AICI.

Articole pe aceeaşi temă:

* Procedura medierii a fost acceptată şi pentru soluţionarea diferendelor privind serviciile de plată

* Vrei să ştii ce modificări a suferit legea privind medierea şi organizarea profesiei de mediator?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here