Studentul Anului: Câştigătorii vor fi premiaţi pe 29 mai

Încheierea ediţiei din 2014 a concursului “Studentul Anului” va fi celebrată în data de 29 mai, la Sala ArCub din Bucureşti (ora 19:00).

Câştigătorii concursului vor fi premiaţi în cadrul evenimentului la care LegeStart este partener media.

Înscrierile au avut loc până pe 11 mai.

“Arhitectură, Drept, Jurnalism & Comunicare, Economie şi Medicină sunt categoriile la care 15 tineri aspiră să câştige distincţia de Studentul Anului 2014 şi premiul cel mare, în valoare de 1500 de euro”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizaţia Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

La gala de premiere vor fi prezenţi atât cei mai buni studenţi, cât şi profesioniştii şi liderii de opinie ai domeniilor vizate de concurs. Printre susţinătorii proiectului se numără Raed Arafat, Mihai Ionescu şi Bogdan Olteanu.

“Studentul Anului” este un concurs naţional care are ca scop crearea unei legături între mediul universitar şi mediul de business. Proiectul promovează excelenţa şi lansează studenţilor provocarea de a arăta că pot avea performanţe într-un context diferit de cel universitar.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul concursului.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu