22 August, 2017

SEX LA VORBITOR? – Penitenciarul Rahova l-a sesizat la 23.01.2012 pe decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, despre o avocata care s-a produs indecent cu un detinut la o vizita. Cazul nu a ajuns inca la Comisia de Disciplina! Se incearca musamalizarea?

Scandal la Baroul Bucuresti! Administratia Penitenciarului Rahova l-a sesizat la finele lunii ianuarie 2012 pe de decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu (foto) cu privire la faptul ca un avocat din baroul acestuia a fost surprinsa la vorbitor, manifestandu-se indecent in compania unui detinut la care a venit in vizita. Din informatiile noastre, la 21.01.2012, o avocata din Baroul Bucuresti – careia inca nu-i dam numele – a fost surprinsa in timpul unei vizite pe care a efectuat-o la Penitenciarul Rahova, in spatiul special amenajat pentru intalnirile dintre aparatori si clientii aflati in detentie, in timp ce presta o activitate indecenta, incompatibila cu profesia de avocat. Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, avem informatia ca avocata ar fost surprinsa cu ajutorul unei camere de luat vederi in timpul manifestarilor indecente. Cert este ca in urma acestui incident, Administratia Penitenciarului Rahova a sesizat oficial Baroul Bucuresti la data de 23.01.2012, anuntand ca a luat decizia ca respectivei avocate sa nu i se mai permita accesul in sectorul vizite timp de 6 luni. Surse avizate ne-au mai informat ca asemenea incidente nu sunt deloc rare, dimpotriva!

ANP confirma incidentul si ne invita sa aflam de la Baroul Bucuresti cine sunt persoanele surprinse in posturi indecente

Administratia Nationala a Penitenciarelor, careia ne-am adresat pentru a afla mai multe informatii despre incident, ne-a oferit urmatorul raspuns: “Urmare solicitarii dvs. din data de 16.03.2012, inregistrata la Administratia Nationala a Penitenciarelor cu nr. 31409/16.03.2012, va comunicam urmatoarele: La data de 23.01.2012 administratia Penitenciarului Rahova a sesizat Baroul Bucuresti cu referire la faptul ca, incepand cu 21.01.2012, unui membru al baroului nu i se va mai permite accesul in sectorul vizite, in calitate de persoana vizitatoare, pentru o perioada de 6 luni, deoarece la data sus mentionata a dat dovada de un comportament neprofesional si indecent in fata unei persoane private de libertate, in timp ce se afla in spatiul special amenajat pentru grefa. Institutia noastra nu este abilitata sa furnizeze date cu privire la numele persoanelor implicate, iar pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati institutiei din care face parte persoana mentionata de dumneavoastra”.

Continuarea materialului poate fi citita aici:

http://www.luju.ro/avocati/barouri/sex-la-vorbitor-penitenciarul-rahova-l-a-sesizat-la-23-01-2012-pe-decanul-baroului-bucuresti-ilie-iordachescu-despre-o-avocata-care-s-a-produs-indecent-cu-un-detinut-la-o-vizita-cazul-nu-a-ajuns-inca-la-comisia-de-disciplina-se-incearca-musamalizarea

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu