Echipa ABC Antreprenori vă invită în luna aprilie la Ediţia specială cu nr. X din Bucureşti – „TOTUL PÂNĂ LA CIFRE” ! Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie, la hotel Novotel. 

Sesiunea îi are ca invitaţi pe Valentina Saygo şi pe Niels Schnecker care vor prezenta şi dezbate aspecte importante pentru un antreprenor, legate de contabilitate şi gestiune antreprenorială.

Iată ce vă propun organizatorii, ca subiecte

– consultanţa începe înainte de înfiinţarea entităţii; 

– alege un Contabil în 30 de zile;

– nu îţi lăsa contabilul să lucreze doar pentru ANAF;

– cât valorează un contabil?; 

– ce îi ceri unui contabil?; 

– cifrele spun totul: balanţa de venituri şi cheltuieli+cash-flow.

Valentina Saygo este implicată activ în mediul antreprenorial, este un translator al legislaţiei fiscale, vorbind despre acte normative complicate în cuvinte simple şi pe înţelesul tuturor. Este un contabil atipic, care refuză să lucreze pentru ANAF şi preferă să ajute antreprenorul român să înţeleagă informaţia contabilă şi să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce.

“Contabilul este un partener, un confident, iar rolul lui nu este acela de a depune declaraţii la Fisc. Provenim dintr-un mediu economic fără tradiţie şi fără experienţă, tocmai de aceea am ales să îmi dedic timpul educaţiei tinerilor antreprenori, ajutându-i să răzbată în hăţişul legislativ, astfel încât pe termen lung să reuşească să conducă business-uri de succes”, declară Valentina Saygo. 

Despre Niels Schnecker, aflăm că este un om cu multe…cifre – unul dintre cei mai apreciaţi realizatori TV ai momentului, deţine cinci cetăţenii, vorbeşte fluent nouă limbi straine, conduce o multinaţională cu birouri în zece ţări, a vizitat peste 120 de state din întreaga lume si a participat la nenumarate acte caritabile în calitate de membru al celei mai mari organizaţii de voluntariat din lume. 

Organizatorii l-au invitat să ne vorbească, în calitate de Managing Senior Partner SCHNECKER VAN WYK & PEARSON, dar şi ca analist financiar recunoscut internaţional despre relaţia pe care un antreprenor ar trebui să o aibă cu contabilul său într-o ţară ca România. 

Pentru mai multe detalii:  http://abcantreprenori.ro/  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here