19 Februarie, 2018

Seminarul ,,Noi concepte în dreptul muncii”

Eşti angajat sau angajator? Atunci, seminarul  ,,Noi concepte  în dreptul muncii” îţi este dedicat!

Clubul de drept social Costel Gîlcă
şi SCPA Gîlcă & Vasiliu revin în forţă cu seria de evenimente ştiinţifice de dreptul muncii, după  succesul declarat al  ,,Congresului naţional de dreptul muncii şi securităţii sociale”!  La  seminarul ,,Noi concepte  în dreptul muncii” ai şansa să-l asculţi pe avocatul Costel Gîlcă când va vorbi pentru prima dată despre: ,,Violenţa psihică la locul de muncă”.
 
Doamna Judecător doctor Raluca Galea de la Tribunalul Bucureşti  va dezbate tema:,, Protecția vieții private la locul de muncă”. Cunoscutul avocat Răzvan Vasiliu va veni cu o temă incitantă, şi anume: ,,Greşelile angajatorilor referitoare la cercetarea disciplinară”. Tema ,,Demnitatea în muncă” va fi dezbătută de avocat-mediator Andreea Miclea. Avocat Alina Crăciunică va  vorbi despre ,,Răspunderea disciplinară a salariatului”, Livia Soare – colaborator, specialist în dreptul muncii va dezbate tema ,,Utilitatea instituţiei asistentului judiciar în soluţionarea conflictelor de muncă”. Bogdan Manolea, CEO www.legi-internet.ro,  va clarifica : ,,Cât de legal este să-ţi verifici angajaţii pe Facebook?”.

Seminarul ,,Noi concepte în dreptul muncii”  doreşte să contureze trend-ul din legislaţia europeană şi cea naţională din perspectiva  teoreticienilor şi practicienilor din domeniul dreptului muncii.

Un seminar intrigant de la care nu poţi lipsi dacă ai tangenţe cu legislaţia muncii! Vineri, 19 iulie, ora 10.00, la sediul Clubului de drept social – Costel Gîlcă.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre înscrierea la acest eveniment şi taxa de participare, trimiteţi-ne un e-mail la adresa: vanzari@indaco.ro sau contactaţi-ne la numerele de telefon: 021.311.97.11 şi 0758.070.577.

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu