World Trade Institute Bucharest (WTIB) vă invită la evenimentul Închiderea exerciţiului financiar 2015 de către operatorii economici. Noul Cod fiscal de la 1 ianuarie 2016 ce va avea loc pe 29 – 31 ianuarie 2016 la Hotel Internaţional, Sinaia, în prezenţa lectorilor Mariana Vizoli, Georgeta Petre, Georgeta Toma şi Cristian Rădulescu.

Acest seminar complex va fi împărţit în două părţi, fiecare parte având câte 2 module, astfel:

PARTEA I – Închiderea exerciţiului financiar al anului 2015

  • pregătirea închiderii exercițiului financiar 2015 potrivit Reglementărilor contabile privind situațiile financiare individuale și situațiile financiare anuale consolidate, aprobate prin OMFP nr. 1802/2014 cu modificările și completările ulterioare;
  • impozitul pe profit în Noul Cod fiscal şi în Normele de aplicare;
  • aspecte fiscale privind închiderea exercițiului financiar al anului 2015;

PARTEA II – Noul Cod Fiscal

Vor fi discutate aspecte referitoare la TVA, impozitul pe profit, impozitul pe venit, contribuţiile sociale, microîntreprinderi, impozitele şi taxele locale, impozitul pe construcţii. Prezentarea tematicii este concentrată pe reglementările introduse de Noul Cod fiscal şi prezentate pe larg în normele de aplicare, dar nu se limitează numai la aceste subiecte.

Pe lângă aceste subiecte de ultimă oră, dumneavoastră puteți solicita, pe baza unui chestionar transmis anterior, și alte subiecte specifice activității dumneavoastră și care se pot încadra în tematica generală.

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 1190 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here