18 Februarie, 2020

Seminar WTIB: Cashflow management şi bugetarea anului 2015

World Trade Institute Bucharest (WTIB) vă invită la evenimentul „Cashflow management şi bugetarea anului 2015” susţinut pe 10 şi 11 martie 2015 la World Trade Center, Bucureşti, susţinut de doctor ec. Maria Costache.

Trainer-ul va propune utilizarea unui model – machetă de management al fluxurilor de numerar şi bugetare care se concentrează asupra conceptului de model financiar al companiei.

Modelul are ca scop înţelegerea funcţionării organizaţiei din punctul de vedere al echilibrelor financiare, al sistemelor de raportare managerială, cât şi familiarizarea cu principalele metode şi tehnici de bugetare şi este prezentat în format electronic (MS OFFICE EXCEL), fiind uşor de adaptat în orice societate comercială, rapid şi fără costuri exagerate.

Scopul acestui seminar – atelier de 2 zile este de a oferi participanţilor instrumente concrete şi de a prezenta tehnici de ultimă ora pentru o bugetare proactivă şi cunoaşterea stării financiare a companiei în timp real.

Cursul se adresează echipelor de management din companie, care au responsabilităţi financiare şi de bugetare în obiectivele lor de evaluare.  

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri accesaţi materialul de prezentare sau contactaţi WTIB la: e-mail: wtib@wtib.ro/ fax: (021) 319 12 96.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu