World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează, în parteneriat media cu Indaco Systems, seminarul TVA în Noul Cod fiscal de la 1 ianuarie 2016, inclusiv normele de aplicare, ce va avea loc pe 13 februarie 2016 la Hotel Pullman, World Trade Center din Bucureşti, în intervalul orar 09:00-13:30.

Evenimentul, susţinut de dna Mariana Vizoli, se va centra pe reglementările introduse de Noul Cod fiscal şi prezentate pe larg în normele de aplicare, fără a se limita la aceste subiecte.

Toate modificările introduse vor fi prezentate în cadrul acestui seminar interactiv WTIB, ce va avea în centru un material bine structurat şi uşor de înţeles. Pentru o înţelegere mai uşoară, participanţii vor regăsi în suportul de curs un tabel cu corespondenţă articolelor din vechiul Cod fiscal cu cele din noul Cod fiscal şi cu cele din normele de aplicare.

Desigur, nu va lipsi şi sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri, în cadrul căreia vă vor fi lămurite toate aspectele asupra cărora veţi mai avea întrebări.

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 750 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here