15 Septembrie, 2019

SEMINAR: Reglementările fiscal-contabile aplicate de la 1 ianuarie 2015

World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează, în parteneriat cu Legestart.ro, un seminar de fiscalitate şi contabilitate dedicat tuturor reglementărilor aplicabile de la 1 ianuarie 2015 în materie de TVA, contabilitate, impozit pe profit, PFA, construcţii speciale, accize şi taxe vamale. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, la World Trade Center, în perioada 26- 28 februarie 2015 şi în Sinaia, la Hotel International, în perioada 27 februarie – 1 martie. 

În cadrul seminarului susţinut de dna. Georgeta Petre, dna. Mariana Vizoli şi dl. Cristian Rădulescu, puteţi afla informaţii importante despre:

  • principalele cerinţe legale teoretice şi practice privind întocmirea situaţiilor financiare anuale;
  • trecerea la aplicarea prevederilor noilor reglementări contabile, conform OMFP nr. 1802/2014;
  • modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991, cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2015;
  • modificările Codului Fiscal din punct de vederea al TVA;
  • o trecere în revista a tuturor modificărilor legislative de interes pentru orice persoana ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul financiar-contabil, în cadrul unui material bine structurat pe subiecte.

Totodată, pe lângă aceste subiecte de ultima oră, participanţii pot solicita, pe baza unui chestionar transmis anterior, şi alte subiecte specifice activităţii, care se pot încadra în tematica generală. 

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri accesaţi materialul de prezentare sau contactaţi WTIB la: e-mail: wtib@wtib.ro/ fax: (021) 319 12 96.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu