World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează, în parteneriat media cu Indaco Systems, seminarul Preţurile de transfer. Totul despre dosarul preţurilor de transfer, ce va avea loc pe 20 martie 2017 la Hotel Pullman, World Trade Center din Bucureşti.

Evenimentul va fi susţinut de dl. Cristian Rădulescu, cu 14 ani de experienţă în consultanță fiscală locală și internațională la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young și PriceWaterhouseCoopers. Este de asemenea consultant fiscal autorizat de Camera Consultanților Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR și evaluator înregistrat ANEVAR.

De ce să particip la acest seminar?

Dacă ești un contribuabil care are sau a avut tranzacții cu părți afiliate, nu ai cum să nu ai în vedere prețurile de transfer. Ordinul Președintelui ANAF nr. 442/2016 aduce multe clarificări privind condițiile de solicitare și de prezentare a dosarului prețurilor de transfer și a modalității de justificare, ajustare sau estimare a prețurilor de transfer, precum și cuantumul tranzacțiilor și termenele pentru întocmirea acestui dosar. 

Cu toate acestea, în practică s-a dovedit a fi o adevărată problemă chiar și pentru entitățile juridice care sunt obișnuite cu întocmirea unui astfel de dosar dar și celor care (ca element de noutate) sunt obligate prin acest ordin să întocmească un astfel de dosar. Așadar, WTIB vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin organizarea unui seminar pe această temă în colaborare cu un expert în domeniu, dl Cristian Rădulescu.

Agenda acestui seminar pune accentul pe ideea de dialog și sintetizare a celor mai importante aspecte fiscale din perspectiva prețurilor de transfer pentru tranzacțiile desfășurate de compania dumneavoastră. În cadrul seminarului se vor analiza tranzacțiile desfășurate de compania dumneavoastră și veți putea beneficia de sfaturile și îndrumările unui expert cu privire la modalitatea cea mai bună de documentare a tranzacțiilor din perspectivă prețurilor de transfer și acoperire a riscurile ficale aferente. 

Organizatorii garantează răspunsul din partea lectorului la toate nelămuririle dumneavoastră legate de prețurile de transfer! Un răspuns avizat, rezultat din experiența vastă și studiul aprofundat!

Care sunt principalele subiecte dezbătute?

• Noile reguli privind întocmirea și prezentarea dosarului prețurilor de transfer;

• Noutățile și modificările introduse de Ordinul nr. 442/2016 comparativ cu Ordinul nr. 222/2008;

• Modalitatea de ajustare a prețurilor de transfer de către ANAF-reguli și procedure noi stabilite prin Ordinul nr. 442/2016;

• Implicațiile fiscale ale ajustărilor efectuate din perspectiva prețurilor de transfer asupra impozitelor și taxelor din România;

• Stabilirea noilor reguli în domeniul prețurilor de transfer pentru mari contribuabili față de ceilalți contribuabili (mici și mijloci);

• Noile reguli privind termenele de prezentare a dosarului prețurilor de transfer.

Program

București: Luni, 20 martie 2017, 16:30 – 20:30

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 550 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here