Indaco Systems vă invită la seminarul naţional Aplicarea corectă a noii legislaţii privind achiziţiile publice, ce va avea loc pe 22 septembrie 2016. Evenimentul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP).

Seminarul se adresează atât funcționarilor publici implicați în procesul de achiziții publice cât și specialiştilor din sistemul privat, reprezentanți ai departamentelor de achiziţii publice, juridic, financiar, investiții publice.

Așadar, atât reprezentanții Autorităților Contractante, cât și cei ai Ofertanților, indiferent de nivelul de experiență în domeniul achizițiilor publice, sunt invitați să ia parte la acest seminar pentru a-și clarifica noile reglementări legislative în domeniul achizițiilor publice.

Din tematica dezbătută în cadrul seminarului:

  • Reguli de planificare şi pregătire a procesului de achiziţie publică. Instrumente utilizate şi documente elaborate;
  • Estimarea valorii achiziţiei publice şi determinarea modalitaţii de atribuire;
  • Elaborarea documentaţiei de atribuire;
  • Noi reguli de verificare ex-ante a documentaţiei de atribuire;
  • Derularea procedurii de atribuire;
  • Executarea şi modificarea contractului de achiziţie publică;
  • Remedii şi căi de atac în materia achiziţiilor publice.

Vă promitem un eveniment interactiv, axat pe dezbateri între vorbitori şi participanţi, totul într-un cadru de excepţie oferit de Hotel IBIS Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Investiţia dvs: 375 lei +TVA

Taxa de participare cuprinde accesul la prezentările și dezbaterile din cadrul seminarului, mapa de lucru, coffee breaks, lunch, diploma de participare. Vă puteti înscrie online sau ne puteţi contacta direct.

Pentru rezervări sau detalii despre eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la 021.311.97.011/ 0758.070.577 sau seminarii@indaco.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here