World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează joi, 2 februarie 2017, începând cu ora 09:00, un Seminar de fiscalitate dedicat persoanelor din departamentele de Salarizare şi HR. Evenimentul va avea loc la Hotel Pullman, World Trade Center, Bucureşti, în prezenţa lectorului Cristian Rădulescu.

În cadrul acestui seminar interactiv vor fi prezentate principalele noutăți introduse în Codul Fiscal de OUGnr. 84/2016, OUG nr. 3/2017 și alte acte normative recente în domeniul impozitului pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii, aplicabile în lunile ianuarie și februarie 2017.

De asemenea vor fi prezentate cu exemple practice în legătură cu noile reglementări cu privire la tratamentul fiscal al primelor de asigurări voluntare, abonamentelor medicale, tichetelor cadou, tichetelor de masă, voucherelor de vacanță, avantajelor în natură acordate salariaților ş.a.

La sfârșitul acestui seminar va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri la toate spețele participanților. Organizatorul garantează răspunsul lectorului la toate nelămuririle dumneavoastră legate de fiscalitatea specifică departamentelor de Salarizare și Resurse Umane! Un răspuns avizat, rezultat din experiența vastă și studiul aprofundat!

Cine este lectorul?

Colaborator al World Trade Institute de 12 ani, Domnul Cristian Rădulescu este lector și speaker la numeroase conferințe și seminarii pe teme de TVA, impozitare și prețuri de transfer.

Domnul Cristian Rădulescu, licențiat al Facultății de Finanțe și Contabilitate a Academiei de Studii Economice din București, are 14 ani de experiență în consultanță fiscală locală și internațională la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young și PriceWaterhouseCoopers. Este de asemenea consultant fiscal autorizat de Camera Consultanților Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR și evaluator înregistrat ANEVAR. Are o bogată experiență în numeroase companii multinaționale și mari companii românești, fiind implicat în importante restructurări fiscale și acordând consultanță pe probleme fiscale locale și internaționale pentru varii activități corporatiste, fuziuni, divizări și reorganizări pentru clienți din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal.

De asemenea este specializat și în legislația de TVA a Uniunii Europene și a fost activ implicat în asistența acordată Ministerului Finanțelor Publice pentru alinierea legislației românești la directivele europene.

Program: Joi, 2 februarie 2017, în intervalul orar 09:00-11:30

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 390 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here