World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează, pe 25 şi 26 noiembrie, evenimentul „Cashflow management şi bugetarea anului 2014”, în cadrul căruia Legestart.ro este partener media. Seminarul va avea loc la World Trade Center Bucureşti şi va fi susţinut de doctor ec. Maria Costache, expert consultant cu recunoaştere internaţională, care propune utilizarea unui model – machetă de managemet al fluxurilor de numerar şi bugetare, concentrat asupra conceptului de model financiar al companiei.

Modelul are ca scop înţelegerea funcţionării organizaţiei din punctul de vedere al echilibrelor financiare, al sistemelor de raportare managerială, cât si familiarizarea cu principalele metode şi tehnici de bugetare şi este prezentat în format electronic (MS OFFICE EXCEL), fiind uşor de adaptat în orice societate comercială, rapid şi fără costuri exagerate.

Scopul acestui seminar – atelier de 2 zile este de a oferi participanţilor instrumente concrete şi de a prezenta tehnici de ultimă oră pentru o bugetare proactivă şi cunoaşterea stării financiare a companiei în timp real.

Cursul se adresează echipelor de management din companie, care au responsabilităţi financiare şi de bugetare în obiectivele lor de evaluare.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri accesaţi materialul de prezentare sau contactaţi WTIB la: e-mail: wtib@wtib.ro / fax: (021) 319 12 96.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here