Cititorii vor putea să acceseze în continuare actele normative din rubrica de legislaţie gratuită de pe site-ul LegeStart.ro, modificarea constând în faptul că vor fi redirecţionaţi la o adresă nouă, pe site-ul Lege5.ro. Noua secțiune de Monitoare Oficiale poate fi accesată direct la adresa: http://lege5.ro/Search, fiind compatibilă cu majoritatea dispozitivelor mobile, smartphone-uri şi tablete.
Compania Indaco Systems, cea care deţine cele două produse de documentare legislativă, a luat această decizie pentru a uşura accesul la legislaţie al celor interesaţi de acest domeniu.
De asemenea,  site-ul lege5.ro pune la dispoziţia utilizatorilor două noi opţiuni cu ajutorul cărora cititorii vor putea să citească textul de lege mai uşor şi mai repede, dar şi să înţeleagă modificările realizate asupra actelor normative: structura documentului şi fişa actului.
Lege5.ro este cel mai nou produs de documentare legislativă lansat de Indaco Systems. Produsul oferă o bază de date ce acoperă atât legislaţia românească şi europeană, cât şi jurisprudenţa românească şi europeană.
Pe lângă modulele care pot fi accesate pe baza unui abonament plătit, site-ul oferă gratuit toate documentele publicate în Monitorul Oficial partea I şi partea a VI-a (achiziţii publice).

„Am luat această decizie pentru a pune actele normative publicate în Monitorul Oficial la dispoziţia utilizatorilor noştri prin intermediul unui format mai accesibil, care să uşureze munca de documentare a acestora. Astfel, vizitatorii site-ului www.lege5.ro vor avea posibilitatea nu numai să descopere Monitoarele Oficiale publicate în ordine cronologică, ci și să caute documentele de care au nevoie datorită filtrării şi a căutării inteligente”.

Pentru mai multe detalii despre Lege5.ro, puteţi accesa următoarea adresă: http://prezentare.lege5.ro/

Ca să vă convingeţi de avantajele noului produs, vă puteţi face un cont gratuit pe www.lege5.ro. Contul are o valabilitate de 15 zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here