Startul primei sesiuni de depunere a cererilor de acord pentru finanţare în cadrul schemei de ajutor de minimis pentru IMM-uri se amână pentru data de 26 august (ora 08:30), potrivit unui anunţ al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).
Sesiunea trebuia să înceapă astăzi, dar autorităţile au preferat să apeleze la această nouă amânare pentru a putea suplimenta bugetul anual alocat schemei.
Având în vedere interesul deosebit manifestat de reprezentanţii mediului de afaceri faţă de schema de minimis instituită prin H.G. nr. 274/2013, Ministerul Finanţelor Publice a iniţiat demersurile pentru suplimentarea bugetului anual alocat schemei, astfel încât să se asigure accesul la finanţare cât mai multor operatori economici, se explică în anunţul instituţiei.
Astfel, prima sesiune de depunere a cererilor se va desfăşura în perioada 26 august – 31 octombrie 2013. În acest interval, înregistrarea online a cererilor se va realiza de luni până vineri între orele 08:30 şi 17:00.
După validarea înregistrării online, operatorii economici vor transmite (prin poştă sau curier) la Registratura generală a MFP-ului cererea de acord şi documentele justificative.
Sursa: MFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here