25 Februarie, 2018

Şcoală de vară de limba germană: când şi unde se organizează

Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (FABIZ) organizează, împreuna cu asociaţia “Fondul regional pentru educaţie şi cultură”,  o şcoală de vară de limba germană.

Şcoala de germană 2013 este un program intensiv de învăţare a limbii germane (4 ore/zi cursuri), adresat persoanelor de peste 16 ani. Indiferent de nivelul de cunoaştere a limbii, participanţii la Şcoala de Vară au posibilitatea de a învăţa sau de a-şi perfecţiona germana în grupe de lucru mici (10-15 persoane), împărţite în functie de nivelul de cunoştinţe de limba germană.

Profesorii
 vin din Germania şi sunt vorbitori nativi. Pe lângă cursurile de limbă va fi derulat şi un program de timp liber şi diferite prezentări şi seminarii pe tema antreprenoriatului şi practicilor de management în spaţiul german, cultura şi civilizaţia germană şi altele. Acest program este organizat împreună cu profesorii de germană.

Anul acesta vor fi organizate doua ediţii ale Şcolii de germană: una în perioada 18-30 august 2013 şi cea de a doua în perioada 1-13 septembrie 2013.  Ambele ediţii vor avea loc în zona Sibiului.

Detalii la adresa: www.scoaladegermana.ro.

Sursa: Eurodesk

Un comentariu

  • Răspunde
    Andrei
    martie 31 2013

    Poate se ajunge si prin Buc in viitor. Sper.

Scrie un comentariu