ACTUALIZARE (18 mar): Rezultatele probei interviului au fost afişate. Le găsiţi în acest articol.
__________

Al doilea concurs pentru inspectori antifraudă a ajuns la proba interviului — care se va desfăşura de azi şi până vineri.

Candidaţii se vor prezenta, între 10 şi 14 martie, de la ora 10:00, la sediul Direcţiei Generale de Integritate din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) — Splaiul Independenţei nr. 202A, etaj 6, sector 6, Bucureşti.
Programarea pe zile:
Comisia 1 (fişier PDF) / Direcţia de coordonare cazuri speciale; Direcţia de cooperare interinstituţională; Direcţia de combatere a fraudelor;
Comisia 2 (PDF) / Direcţia de combatere a fraudelor;
Comisia 3 (PDF) / Direcţia operaţiuni intracomunitare şi TVA; Direcţia operaţiuni vamale, import-export şi produse accizabile; Direcţia control activităti cu risc fiscal şi intervenţie rapidă;
Comisia 4 (PDF) / Direcţia analiză risc, selecţie şi programare; Direcţia metodologii, proceduri antifraudă, sinteză şi raportari; Direcţia de investigaţii fiscale;
Comisia 5 (PDF) / Direcţia regională antifraudă fiscală Bucureşti (Direcţia de control antifraudă 3);
Comisia 6 (PDF) / Direcţia regională antifraudă fiscală Bucureşti (Direcţia de control antifraudă 1, Direcţia de control antifraudă 2).
Accesul candidaţilor se va face pe baza buletinului/cărţii de identitate sau în baza paşaportului, în ordinea trecută în listele de mai sus. Cei care nu vor fi prezenţi în momentul în care vor fi invitaţi în sala de interviu vor fi trecuţi absenţi pe liste.

Atenţie! La proba interviului se pot prezenta doar candidaţii admişi la proba scrisă.

INTERVIUL ŞI REZULTATELE FINALE

 

Interviurile vor fi susţinute în faţa membrilor comisiilor de examinare şi evaluare. La acestea vor participa doar candidaţii declaraţi admişi la proba scrisă.
Scopul interviului este testarea abilităţilor impuse de funcţie, a aptitudinilor şi cunoştinţelor profesionale ale candidaţilor.
Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate în termen de maximum trei zile lucrătoare de la comunicarea rezultatelor din etapa interviului.
Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să treacă cu succes de proba scrisă şi de interviu şi să aibă cel mai mare punctaj dintre candidaţii care au concurat pentru acelaşi post.
Propunerile de numire a candidaţilor declaraţi admişi la concurs vor fi înaintate de preşedintele comisiei de concurs preşedintelui Agenţiei (în cel mult trei zile lucrătoare de la afişarea rezulatelor finale).
Apoi, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii propunerilor de numire, candidaţii admişi vor fi numiţi în funcţiile publice pentru care au candidat.

Mai multe informaţii despre probele concursului puteţi găsi în Regulamentul de desfăşurare.

Informaţii despre al treilea concurs pentru inspectori antifraudă găsiţi în acest articol.

 
Sursa: ANAF | Foto: Sxc.hu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here