Ordinul nr. 2130/2022 pentru modificarea şi completarea anexei la Ordinul ministrului transporturilor nr. 1.463/2018 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. a tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere intra în vigoare la 16 noiembrie 2022.

Astfel, rovinieta poate fi plătită şi prin intermeniul www.ghiseul.ro.

La achitarea tarifului de utilizare şi emiterea rovinietei prin intermediul portalurilor web se va elibera, în format electronic, un document ce conţine datele prevăzute la alin. (1) lit. b) pct. (i)-(xi).

La achitarea tarifului de utilizare şi emiterea rovinietei prin intermediul portalurilor web, în cazul rovinietelor cu valabilitate mai mare sau egală cu 30 de zile, dacă solicitantul optează pentru a fi notificat prin e-mail cu privire la expirarea perioadei de valabilitate, notificarea va fi transmisă la adresa de e-mail furnizată la achitarea tarifului de utilizare.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, consultarea doctrinei sau informații despre companii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here