20 Ianuarie, 2020

Rezultatele finale ale concursului pentru inspectori antifraudă au fost publicate!

În decursul acestei zile au fost publicate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspectori antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Acestea pot fi consultate AICI (fişier PDF). Totodată, lista cuprinde şi rezultatele celor trei etape ale concursului.

Concursul a constat în trei etape:

- selecţia dosarelor (18 septembrie – 2 octombrie);
- proba scrisă (19 octombrie);
- proba interviului (28 octombrie – 1 noiembrie).

Potrivit Regulamentului concursului, propunerile de numire a candidaţilor declaraţi admişi la concurs vor fi înaintate de preşedintele comisiei de concurs preşedintelui Agenţiei în cel mult trei zile lucrătoare de la afişarea rezulatelor finale.

Apoi, în cel mult 15 zile calendaristice de la data primirii propunerilor de numire, candidaţii admişi vor fi numiţi în funcţiile publice pentru care au candidat.

Surse: ANAF, Lege5.ro

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Comentarii

 • Răspunde
  florin
  ianuarie 4 2016

  Dumneavoastra stiti ca marea Antifrauda e plina de analfabeti si cretini.Asa au fost selectati.Cei foarte bine pregatiti din Garda Financiara si Controlul Fiscal au fost respinsi

 • Răspunde
  Olteanu
  noiembrie 20 2018

  Aproximativ corect, cu mențiunea că 5– max. 10% sunt pregătiți și buni profesioniști. Restul habar nu au, nu știu să “citească” o balanță de verificare.

Scrie un comentariu