21 Februarie, 2018

Retaining talent, una dintre temele ce vor fi abordate la HR Summit Cluj

HR Summit Cluj ajunge în acest an la cea de-a doua ediţie, care va avea loc în data de 10 aprilie 2014.

Indaco Systems este partener media al evenimentului.

Printre invitaţi se numără Liliana Baz, HR Manager Europe TRW Automotive.

Liliana Baz are peste 15 ani experienţă în funcţii de HR&management, a coordonat echipe din companii multinaţionale precum Draexlmaier, Takata şi TRW şi va vorbi la HR Summit Cluj despre strategiile de “retaining talent” (conservarea talentelor).

În afară de retaining talent, speakerii invitaţi vor vorbi şi de alte teme precum leadership inovativ, procesul de selecţie între profit şi eşec, agile recruitment, HR&gamification, cum să-ţi construieşti brandul de angajator sau intraprenoriatul în organizaţii.

HR Summit este o platformă regională de întâlnire a specialiştilor HR şi managerilor. La eveniment vor participa peste 120 de profesionişti în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing şi alţi specialişti din domenii conexe cu cel al resurselor umane.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi găsi pe site-ul HR Summit Cluj.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu