16 August, 2017

Start la programul „RABLA”, din 15 aprilie. Care este noua valoare a tichetului?

Programul „RABLA” de înnoire a parcului auto va fi implementat în două săptămâni, începând cu 15 aprilie, potrivit declaraţiilor date de ministrul Mediului, dna. Rovana Plumb, şi preluate de Agenţia Mediafax. Valoarea unui tichet este stabilită în acest an la 1.500 de euro.

Ministrul a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că autorităţile sunt “în perioada de evaluare şi analiză” a programului de înnoire a parcului auto şi că anul acesta implementarea programului Rabla se va face începând cu 15 aprilie “în mod cert”.

Valoarea unui tichet în cadrul programului Rabla va fi de 1.500 de euro, însă ministrul nu a putut preciza câte astfel de tichete vor fi emise.

Potrivit sursei, Rovana Plumb anunţa în ianuarie că Ministerul Mediului vizează schimbări în Programul “Rabla”, care s-ar putea aplica maşinilor non-euro, Euro 1 şi Euro 2, printre care creşterea primei de casare de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar şi acordarea reducerii contra unui singur voucher, alături de eliminarea intermediarilor.

Sursa: Mediafax

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Un comentariu

  • Răspunde
    aprilie 1 2013

    Primul la coadă voi fi! Am un Ford din ’86 de care tot vreau să scap…

Scrie un comentariu