22 Martie, 2018

“PRIMA CASĂ”. Plafonul garanţiilor va fi suplimentat din nou!

Plafonul garanţiilor pentru programul “Prima casă” va fi suplimentat cu încă 200 de milioane de lei, conform unui act normativ adoptat de Guvern în şedinţa din 14 august.

Banii vor fi destinaţi exclusiv pentru achiziţionarea de locuinţe construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL).

Această hotărâre vine după ce Guvernul a aprobat deja (30 iulie) o suplimentare cu un miliard de lei, dintre care 300 de milioane sunt destinate achiziţiei de locuinţe construite de ANL.

Completarea actului normativ adoptat de Guvern este făcută la Anexa nr. 1 a Hotărârii Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului “Prima casă”.

ACTUALIZARE: Hotărârea de Guvern privind suplimentarea plafonului garanţiilor pentru programul “Prima casă” a fost publicată în Monitorul Oficial. Consultă AICI HG nr. 615/2013.
comentarii

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu