Casa Națională de Pensii Publice face precizări legate de plata pensiilor în prima lună a anului 2021. Astfel, CNPP consideră necesar că trebuie să vină cu unele precizări, ținând cont de zvonurile apărute în spațiul public, cu privire la plata pensiilor aferente lunii ianuarie anul curent.

  1. Niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greșit, ba dimpotrivă ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Națională Poșta Română dar și beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convențiilor în vigoare.
  2. Cu privire la pensiile de serviciu acordate conform legislației în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, ordonanță care implică neactualizarea cu rata medie a inflației pentru un număr de 4603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie.
  3. Facem precizarea că, nici pentru aceste categorii de pensii de serviciu, nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată a lor către beneficiari

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here