27 Ianuarie, 2020

Practicienii în insolvenţă şi avocaţii, aşteptaţi la cea de-a treia ediţie a Conferinţei „Codul Insolvenţei”

Grupul de presă Bursa, alături de Indaco Systems în calitate de partener media, vă invită la cea de-a treia ediţie a Conferinţei “Codul Insolvenţei”, ce va avea loc în data de 18 februarie 2016, începând cu orele 09:30, la Institutul Bancar Român din Bucureşti.

În cadrul acestui eveniment, organizat în parteneriat cu INPPI şi INPPA, vor fi dezbătute subiecte de interes, precum:

  • Bilanţul Codului Insolvenţei – efectele asupra economiei;
  • Evoluţia numărului insolvenţelor şi rata de succes a procedurii;
  • Insolvenţa autorităţilor publice;
  • Propuneri de îmbunătăţire a reglementării procedurii insolvenţei;
  • Finanţarea companiilor în insolvenţă;
  • Rolul băncilor în restructurarea companiilor;
  • Efecte ale prorogării legii falimentului persoanelor fizice;
  • Cererile ANAF privind modificarea regulilor insolvenţei.

ATENŢIE! Participarea la lucrările conferinţei se înscrie în formarea continuă a practicienilor în insolvenţă cu un număr total de 4 puncte aferent orelor de dezbateri şi prezentări (pentru membri UNPIR). INPPA acordă 8 ore/puncte de pregătire profesională continuă avocaţilor prezenţi la eveniment.

Printre speakerii conferinţei se numără şi Florin Aurel Moţiu (Secretar de Stat Ministrul Justiţiei), Gheorghe Piperea (Prim-vicepreşedinte UNPIR), Simona Miloş (Preşedinte INPPI) şi Gelu Ştefan Diaconu (Preşedinte ANAF).

Persoanele care doresc sa participe la acest eveniment trebuie să achite o taxă în valoare de 100 euro (plus TVA), înscrierea făcându-se prin completarea şi transmiterea acestui formular la numărul de fax: 021 312 45 56 sau prin e-mail: marketing@bursa.ro .

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu