Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, 21 mai că guvernul va adopta o Ordonanță prin care este stabilit mecanismul prin care persoanele defavorizate vor primi măști de protecție gratis, în total 150 de milioane de lei fiind alocate de Executiv pentru această achiziție.

“După cum știți, hotărârea Parlamentului de adoptare a stării de alertă, ne-a complicat existența Parlamentul și distribuirea de măști către persoanele vulnerabile, care trebuia făcută prin Ministerul Muncii și cu susținerea Poștei, a fost complicat. A fost mandatat Guvernul, prin Ministerul Sănătății ”, a spus premierul Ludovic Orban.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a solicitat “trecerea pe lista suplimentară a Ordonanței de Urgență a Guvernului privind acordarea de către Ministerul Sănătății, prin direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București, autorităților publice locale, necesarului de măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate, precum și pentru suplimenentarea bugetului Ministerului Sănătății din fondul de rezervă bugetar aflat la dispoziția Guvernului”.

Va rugam acceptati cookie-uri de marketing marketing pentru a vizualiza acest video.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here