22 Septembrie, 2019

Peste 100 de specialişti HR şi manageri s-au întâlnit la HR Summit Timişoara

Pe 29 mai, peste 110 specialiști HR și manageri din peste 40 de companii din zona Banatului s-au întâlnit la HR Summit Timișoara pentru a afla care sunt noile tendințe și soluții aplicate în sfera resurselor umane.

Indaco Systems a fost partener media al evenimentului.

Pe parcursul evenimentului au fost puse în discuție teme precum beneficiile fiscale ale salariaților, programele de gamification în activitatea de resurse umane, employee engagement, succesiune în management şi brandul de angajator.

La această ediție a fost prezentat în premieră pentru Timișoara studiul ”Employee engagement” — realizat de Dale Carnegie în peste 60 de țări, printre care și România — și au fost dezbătute cele mai noi tendințe din domeniul resurselor umane.

HR Summit este o platformă de întâlnire dedicată industriei de HR&management din România care oferă participanților un cadru propice pentru schimbul de informaţii și networking.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu