13 Decembrie, 2019

Pensiile şi ajutoarele sociale, achitate înainte de Crăciun

Potrivit unei informări emise de Poşta Română, toate pensiile care se distribuie prin companie vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu pot intra în posesia drepturilor băneşti la ghişeele subunităţilor poştale, în perioada 28 – 30 decembrie.

Astfel, Compania Naţională Poşta Română a început de luni, 14 decembrie 2015, distribuirea drepturilor băneşti reprezentând pensiile din sistemul public – pensii de asigurări sociale de stat, agricultori, veterani de război, IOVR – invalizi, orfani, văduve de război. De asemenea, operatorul naţional de servicii poştale a început şi distribuirea ajutorului anual pentru veteranii de război, văduvele de război şi pentru accidentaţii de război.

Atenţie! Ajutorul anual destinat categoriilor sociale amintite se achită printr-un mandat separat de cel prin care se face plata pensiei aferente lunii decembrie.

Sursa: Poşta Română

comentarii

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu