22 Februarie, 2020

Parlamentul se întruneşte marţi şi miercuri în sesiune extraordinară pentru legea referendumului

Parlamentul se va întruni săptămâna viitoare în sesiune extraordinară pentru a pune în acord legea referendumului cu decizia Curţii Constituţionale a României, potrivit Agerpres.

Preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip (PSD), a declarat că Biroul Permanent al acestui for legislativ se va întâlni luni pentru a convoca marţi sesiunea extraordinară.

”Luni vom avea la Senat şedinţa Biroului Permanent, începând cu ora 13:00, iar marţi va fi o şedinţă de plen care va începe la ora 12:00”, a declarat Filip.

Totodată, plenul Camerei Deputaţilor se va întruni miercuri pe acelaşi subiect. “Ştiu că Senatul intenţionează să facă plen marţi, iar noi vom avea probabil miercuri pentru că Senatul este prima Cameră sesizată. Şi Camera şi Senatul vor avea şedinţe de Birouri Permanente luni. Încă nu am stabilit orele, nu pot să decid singur, trebuie să vorbesc cu colegii mei”, a precizat Valeriu Zgonea.

Sursa: Agerpres

 * Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului a fost modificată prin OUG nr. 41/2012, ordonanţă publicată în Monitorul Oficial 452 din 5 iulie 2012.

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu