Reţelele de socializare, în special Facebook, reprezintă locul unde din ce în ce mai mulţi oameni din lumea întreagă îşi petrec timpul. Mulţi dintre prietenii noştri au cont pe FB şi împart cu noi pe Wall (suntem siguri că nu e nevoie să traducem şi că nu mai e nimeni care să nu cunoască sensul termenului) evenimentele care le umplu viaţa. De scurt timp, pagina de FB LegeStart a fost creată ca loc în care ne dăm întâlnire noi toţi cei care suntem preocupaţi de modul cum funcţionează societatea şi economia românească într-o perioadă de criză, noi toţi cei care ne lovim zilnic de problemele cu birocraţia şi legislaţia din România.

Aşa a apărut ideea concursului “LEGE START – Soluţii online: contabile, juridice şi fiscale.” Sloganul Concursului nostru a fost „Aveţi probleme juridice, contabile sau fiscale, avem soluţii: online, gratuit, rapid!” Acesta este motto-ul care ne ghidează munca de fiecare zi. Comunicăm de ani buni cu prietenii noştri pe Forumul LegeStart şi mai recent pe blogul LegeStart. De câteva săptămâni am creeat şi pagina de Facebook LegeStart.

Îi felicităm pe cîştigătorii tragerii la sorţi: Alina Cuzdria a câştigat premiul cel mare: acces gratuit 3 luni la cel mai utilizat serviciu de documentare online, Indaco LEGE (şi participarea la un seminar pe teme de fiscalitate, contabilitate sau resurse umane); Luminiţa Cristescu de pe locul 2 va merge la o sală de fitness (8 şedinţe); iar Oana Adriana Simion, pe locul 3, este invitată la o cină de două persoane la unul dintre cele mai titrate restaurante din Bucureşti.

Concursul “LEGE START – Soluţii online: contabile, juridice şi fiscale” a însemnat pentru unii dintre voi o cale să face cunoştinţă! Pentru alţii doar o altă platformă unde putem dialoga. Acum avem mult mai multe motive să rămânem împreună online. Numărul prietenilor noştri s-a dublat în câteva săptămâni pe pagina de Facebook, motiv să vă mulţumim că aţi ales să fim împreună!

Le mulţumim mai ales tuturor celor care în ultimele două săptămâni s-au înscris în concursul nostru de pe FB. Concursul a fost organizat pe întreg teritoriul României şi s-a desfăşurat între 01 iulie 2011, ora 12:00 – 15 iulie 2011, ora 12:00. Specialiştii Indaco au răspuns cu promtitudine întrebărilor şi problemelor adresate de voi pe FB. Chiar dacă s-a încheiat concursul, nu înseamnă că ne vom opri să vă răspundem problemelor sau întrebărilor postate pe Wall. Şi pentru că nu vrem să dezamăgim pe nimeni, ne gândim deja la alte concursuri şi la oferte şi servicii cât mai atractive.

Forumul şi pagina de Facebook sunt locurile unde vă aşteptăm întrebările şi unde vă vom oferi rapid soluţiile. Pagina de FB şi blogul LegeStart vă stau la dispoziţie pentru comentarii la ştirile, analizele, articolele care v-au trezit interesul. Colaboratorii LegeStart vă aşteaptă în continuare întrebările pe Forum, blog şi pe Wall-ul LegeStart. Ei vor dezvolta întrebările voastre în analize, în studii şi în articole explicative.

Dacă nu eşti încă prietenul nostru pe Fb, dacă vrei să postezi o problemă sau o întrebare pe Wall, dacă ai vreun premiu de luat, dă search pe Facebook LegeStart, apasă butonul “like” şi intră pe pagina noastră de Facebook, adică pe pagina prietenilor tăi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here