Începând din aprilie, Banca Românească acordă companiilor finanţare rapidă şi simplificată pe baza facturilor emise prin intermediul RisCo.
Soluţia de factoring oferită prin intermediul RisCo este disponibilă în lei, se acordă pe o perioadă de 12 luni şi finanţează până la 80% din valoarea facturilor eligibile.
Astfel, companiile pot accesa pagina https://www.risco.ro/factoring/formular-aplicare, iar acolo se completează câmpurile indicate şi se transmite formularul. În cel mult 24 de ore, un reprezentant RisCo le va contacta telefonic pentru analiză şi apoi va trimite aplicaţia către Banca Românească.
Factoringul are o rată a dobânzii ROBOR 1M + 3,65% şi un comision cuprins între 0,1% şi 0,4%.
În pagina dedicată produsului de pe site-ul RisCo se pot estima costurile aferente în cazul finanţării facturilor, precum şi profitabilitatea obţinută de firmă ţinând cont de marja profitului operaţional al companiei şi costurile produsului.
Factoringul îmbunătăţeşte lichidităţile companiei prin finanţare la cerere, preia din efortul de administrare, monitorizare şi raportare a facturilor emise către clienţi.
RisCo este un sistem de verificare online a companiilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here