18 Februarie, 2020

(P) Companiile pot identifica mai simplu şi mai rapid partenerii de afaceri cu noile servicii RisCo

RisCo – Verificare Firme Online anunţă lansarea serviciilor “Date Firme” şi “Selecţie Firme” — cu ajutorul cărora firmele vor identifica şi analiza mai simplu şi mai rapid partenerii de afaceri.

Astfel, oamenii de vânzări pot afla informaţii financiare despre potenţialii clienţi sau furnizori, dar şi datele de identificare şi de contact ale acestora. Totodată, se pot realiza selecţii de firme în funcţie de criteriile indicate (CAEN, judeţ, situaţie financiară etc.).

De asemenea, serviciile RisCo mai includ şi:

- “Topuri firme”: realizarea de topuri ordonate descrescător după cifra de afaceri / profitul net;

- Comparaţii: realizarea de comparaţii între datele financiare ale firmelor, dar şi cu media pe sectorul din care fac parte respectivele firme;

- “Competiţie zonală”: determinarea competiţiei geografice pentru un sector de activitate, în funcţie de codul CAEN. Firmele sunt afişate pe hartă cu denumirea şi cifra de afaceri;

- “Simulator de vânzări”: start-up-urile / companiile care vor să se extindă pot estima rentabilitatea proiectului;

- Administrarea gratuită a paginii de prezentare de către fiecare firmă în parte.

***

RisCo este un sistem de verificare online a firmelor din România, care oferă în maximum un minut toate informaţiile financiare, juridice şi de disciplină a plăţilor despre companiile din ţară. Rapoartele RisCo sunt accesibile pe www.risco.ro pentru orice persoană fizică / juridică, fără a fi necesară crearea unui cont de client.

Fara comentarii

Scrie un comentariu